AD2460, strategie în mediul planetar direct din browserul tău

0
517

Dacă eşti în căutarea unui joc care să îţi pună mintea la contribuţie, AD2460 este una dintre variante.

AD2460 s-a dezvoltat direct în browser şi urmează să ajungă pe Steam, fiind deja aprobat de comunitate, compania oferindu-i undă verde către pagina oficială de dezvoltare. S-a lucrat mult pentru fiecare element din joc şi asta se vede încă de la primul stagiu, dovedind astfel un motiv în plus pentru care merită încercat.

sc01_full

AD2460 din punct de vedere al gameplay-ului se aseamănă cu Master of Orion, fiind totodată fabricat de aceeaşi companie care a scos pe piaţă în anul 2000 jocul Planetarion. Este disponibil pe mai toate platformele de gaming, inclusiv cele mobile, oferind o arie cât mai largă de expunere, astfel încât fiecare utilizator să se poată juca indiferent de locul în care s-ar afla, cu condiţia să aibă conexiune la internet.

maxresdefault (1)

Jocul este gratuit pentru o perioadă de 15 zile, urmând ca mai apoi să plătiţi o taxă pentru a beneficia în continuare de gameplay. Dacă vă apucaţi de AD2460 vă recomandăm să încercaţi să intraţi într-o alianţă pentru a fi ajutaţi pe viitor, ţinând mai puţin cont de misiunile solo. Totodată, este important să vă alegeţi o tehnologie în care să vă băgaţi toate upgrade-urile.

De asemenea puteţi să vă integraţi în grupul de români, având o alianţă dedicată, de pe urma căreia puteţi să învăţaţi o grămadă de lucruri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.