Aplicaţia Waze îţi arată în timp real situaţia drumurilor din România

0
516

Anul acesta iarna a ajuns mult prea târziu luând ca de fiecare dată prin surprindere autorităţile din România. Situaţia drumurilor în județele afectate de viscol şi zăpadă a fost oprită, tocmai de aceea dacă ai nevoie să ieşi din casă cu maşina, noi avem o recomandare pentru tine. Waze, o aplicație inteligentă capabilă să îţi ofere informaţii în timp real cu privire la starea drumurilor.

În magazinul celor de la Google sunt şi alte aplicaţii de acest gen, însă Waze este specială având cea mai mare comunitate din lume pe acest domeniu. Cu ajutorul acesteia poţi afla veşti chiar din zona ta, direct de la oamenii care au plecat prin nămeți şi au fost întorşi din drum. De asemenea, chiar tu poţi fi sursa lor de informaţii, aplicaţia oferindu-ţi posibilitatea de a publica imagini şi text cu privire la zonele de care şoferii ar trebui să se ferească pentru o anumită perioadă.

1Waze este utilă şi în cazul în care vrei să economiesti carburant, acum având la dispoziţie informaţii exacte cu privire la locurile circulabile din zona în care doreşti să te deplasezi. Mai mult decât atât, aplicaţia afişează inclusiv patrulele de poliţie sau eventualele accidente. Pe lângă posibilitatea oamenilor de a publica informaţii cu privire la starea drumurilor, în spatele aplicaţiei se află o echipă de dezvoltatori care au grijă să actualizeze pe hartă toate mesajele primite, astfel încât să o poţi descărca pentru a o putea folosi chiar şi atunci când nu ai acces la internet.

Aplicația este disponibilă atat pe iOS cât si pe Android!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.