Aplicaţia Waze va beneficia de vocea lui Arnold Schwarzenegger

0
824

Dezvoltatorii de la Waze vor colabora cu Arnold Schwarzenegger pentru viitoarele comenzi vocale, mai exact, vor oferi utilizatorilor oportunitatea de a auzi vocea bine cunoscutului actor atunci când sunt în trafic şi vor să fie ghidaţi.

Aplicaţia a fost achiziţionată în urmă cu câteva săptămâni de către cei de la Google, continuând să fie îmbunătăţită şi să funcţioneze independent. Ultimul update a oferit şansa utilizatorilor să primească informaţii în timp real, în legătură cu ceea ce se petrece în trafic, fiindu-le astfel, mult mai uşor de a găsi o rută cât mai comodă şi fără aglomeraţie.

De data aceasta se pare că Waze va colabora cu Arnold Schwarzenegger, îl vor face pe marele actor vocea principală în tot ceea ce înseamnă ghidare şi indicaţii rutiere. Pe lângă faptul că vei putea fi ghidat prin trafic de către unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume, aceştia vor mai integra şi câteva replici celebre din filme, întocmai pentru a mai elimina din stresul acumulat la volan. Conform informaţiilor primite de la PhoneArena, colaborarea cu Arnold nu a fost anunţată oficial, însă, datorită ultimei fotografii postate de către dezvoltatorii Waze pe Twitter, ne putem da seama că pe mâna cu care ţine telefonul cu aplicaţia deschisă, se află exact acelaşi inel purtat de către actor.

În decursul viitoarelor zile vom primi mai multe informaţii, însă de data aceasta oficiale, sperând ca dezvoltatorii să confirme zvonurile apărute pe internet cu privire la folosirea vocii actorului pentru ai ajuta pe utilizatori să fie ghidaţi mult mai uşor prin trafic.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.