Asus VivoStick PC, Windows 10 direct pe televizorul din sufragerie

0
656

Producătorii încep să devină tot mai interesaţi de domeniul minimalizării tehnologiei, în general stick-ul HDMI obţinând din ce în ce mai mult atenţie din partea acestora. Industria computerelor reprezintă la momentul de faţă cel mai important factor în dezvoltarea şi alegerea unei tehnologii de viitor, fapt pentru care cei de la ASUS au lăsat deoparte anumite arii de producţie şi s-au integrat spre conceperea unui stick USB, capabil să redea pe televizor, Windows 10 fără nici-o problemă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stick-urile de mici dimensiuni, cele destinate televizoarelor fără tehnologii smart, devin din ce în ce mai greu de deosebit, majoritatea având aceleaşi tip de conectivitate şi sistem de operare, însă cei de la ASUS au avut în vedere acest aspect şi au creat un modul mult mai eficient si care rulează Windows 10. Produsul a fost lansat în cadrul conferinţei IFA 2015 iar din primele review-uri apărute până la momentul de faţă pe internet, pare să fie un best-buy pentru acest an.

VivoStick-6-1170x644

Principalele calităţi ale acestuia sunt determinate de aspectul fizic, având un design extrem de interesant şi foarte bine finisat, cât şi de performanţa şi porturile USB 3.0 ce îi vor permite beneficiarului acces la introducerea unui modul de stocare, a unei tastaturi sau a unui mouse, întocmai pentru a face experienţa de navigare cât mai accesibilă. Sub carcasa acestuia se ascunde un modul de conectare prin Bluetooth şi WiFi, un procesor Intel Atom Cherry Trail capabil să ajungă la o frecvenţă maximă de 1,87GHz în modul turbo, 2GB de memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Precum am precizat şi mai sus, sistemul de operare este Windows 10 iar în combinaţie cu componentele hardware este capabil să ofere acces la internet, conţinut multimedia, aplicaţii şi productivitate, acoperind astfel o mare parte din cerințele consumatorilor.

La momentul de faţă stick-ul ASUS costă 129 de dolari şi sperăm ca foarte curând să îl vedem şi în magazinele din România.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.