Bicicleta Balight cu lumini LED se apropie vertiginos de lansare

0
334

Bicicleta cu lumini Balight se vrea a le lumina calea pasionaților de ciclism, atât la propriu cât și la figurat. Dacă vi se pare puerilă în sine ideea de a călători cu un vehicul dotat cu lumini proeminente, gândiți-vă că foarte multe accidente rutiere se petrec tocmai din cauza problemelor de vizibilitate, iar o iluminare suplimentară ar ușura circulația în trafic.

Cei de la Balight par să fi venit cu o soluție, mai exact bicicletele dotate cu lumini tip LED în peste 16 milioane de culori și dispuse pe partea interioară a roților. Atunci când bicicleta Balight se află în mers, luminile creează o mică iluzie optică prin care ele devin mult mai proeminente, sporind atenția participanților la trafic. Posesorul vehiculului va avea ocazia să-l controleze destul de ușor prin intermediul unui controller atașat, având la dispoziție opțiuni precum GPS, afișarea distanței parcurse, a duratei, precum și câtă energie mai poate oferi bateria. Trebuie spus și că nu veți putea folosi bicicleta dacă nu folosiți o aplicație dedicată și instalată pe smartphone, pentru a o controla.

Bateria bicicletei Balight are o autonomie de 10 ore, suficient de mult cât să aveți timp să vă lăudați cu o astfel de achiziție într-un întreg oraș și să vă câștigați reputația de cetățean exemplar care se îngrijorează peste măsură de siguranța traficului rutier. Veți avea și posibilitatea de a seta luminile LED în așa fel încât atunci când vă plimbați cu bicicleta, să se afișeze o imagine reprezentativă pentru dumneavoastră, sau chiar o poză din memoria telefonului.

Deși nu știm sigur când produsul va ajunge pe piață, știm prețul său de pornire: doar 170$, probabil în ciuda faptului că face parte dintr-o campanie Indiegogo care a primit o finanțare totală de peste 30.000$.

Indiferent că suntem fani sau nu, sunt sigur că oricine își dorește să vadă în trafic încă o bicicletă puternic iluminată. Creația celor de la Balight este prevăzută și cu un sistem de alarmă anti-furt, așa că viitorii posesori au toate motivele să se simtă cât mai confortabili în timp ce le conduc.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.