Blackberry se mută pe Android?

0
610

Androidul a ştiut să se facă remarcat încă de la lansare, devenind în timp unul dintre cele mai bune şi mai stabile sisteme de operare pentru terminalele mobile, întrucât combină tehnologii de ultimă oră, oferind în acelaşi timp o performanţă de invidiat. În comparaţie cu alte sisteme de operare mobile, cei de la Android nu au de ce să îşi facă probleme, întrucât este printre puţinele platforme ce pot să ofere performanţă şi fiabilitate într-un singur pachet.

Întrucât vânzările pentru Blackberry au scăzut extrem de mult în ultmii ani, dezvoltatorii s-au hotărât să adauge Android-ul ca principal sistem de operare. Editorii de la Reuters, au făcut această afirmaţie cu privire la trecerea telefonului Blackberry pe Android, însă nu se ştie sigur dacă sistemul va fi integrat oficial. Conform zvonurilor, platforma celor de la Google ar trebui să fie instalată pe viitorul telefon Blackberry până la sfârşitul acestui an.

Dacă sunteţi fani Blackberry, nu ar trebui să va faceţi griji din punct de vedere a sistemului Blackberry 10, întrucât aceştia vor doar să testeze cât de fiabil şi cât de mulţi utilizatori va putea aduce Android-ul în companie. Cei de la Blackberry vor trebui să se gândească de două ori înainte de a face această trecere, întrucât conform sondajelor din trecut, compania avut o grămadă de pierderi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.