Casio a anunțat data de lansare pentru smartwatch-ul său cu Android Wear

0
462

Japonezii de la Casio vor păși și ei cât de curând în lumea ceasurilor inteligente unde tot mai multe companii se întrec în realizări, compania niponă oferindu-ne încă din cadrul expoziției CES 2016 câteva informații despre smartwatch-ul lor dotat cu Android Wear și care e menit să entuziasmeze prin capacitățile sale. Acesta se numește WSD-F10 și conform unui comunicat al companiei Casio va ajunge pe piață peste aproximativ o săptămână, mai exact pe 25 martie.

Pentru început, smartwatch-ul va putea fi achiziționat doar online, de pe site-uri precum Amazon, Google Store sau ShopCasio, la prețul de 500$, unul destul de infim pentru specificațiile produsului.

Proiectat astfel încât să poată fi utilizat cât mai mult în aer liber, WSD-F10 este foarte rezistent împotriva apei și loviturilor și oferă aplicații special concepute pentru pescuit, ciclism sau diverse drumeții. Fiind prevăzut cu un display ce are rezoluția de 320×300 pixeli, smartwatch-ul va oferi informații despre vreme, presiunea atmosferică, flux și reflux, măsurarea distanței până la destinația dorită și alte date utile atunci când utilizatorul va pleca într-o călătorie.

Casio își va lansa smartwatch-ul sub forma a 4 variante diferite de culori, așa că există destule opțiuni și în caz că puneți mult accent pe aspectul exterior al unui gadget. O altă caracteristică importantă a ceasului inteligent e autonomia bateriei sale care poate dura 30 de zile în caz că veți activa „Timepiece mode”, ceea ce va face ca funcții inteligente să dispară și interfața să ia înfățișarea ceasului clasic care ne este familiar tuturor.

Sunt convins că foarte multă lume așteaptă debutul companiei Casio în crearea de ceasuri inteligente, domeniu unde e clar că dezvoltatorii japonezi vor să impresioneze plăcut încă de la bun început și au toate șansele să și reușească. De altă parte, e de remarcat cum sistemul de operare Android Wear pentru smartwatch-uri reușește să se extindă pe device-uri atât de puternice precum WSD-F10 în doar 2 ani de existență de când a fost conceput de Google.

https://www.youtube.com/watch?v=aXWhv0Yd5Sg

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.