Ce se alege de un Samsung Galaxy S7 dacă este supus forţei hidraulice?

0
430

Tot mai des, pe internet încep să apară tot felul de teste pentru noile telefoane Samsung, însă nici unul dintre ele nu a reuşit să aibă un astfel de rezultat, precum cel al presei hidraulice.

În mediul online, mai precis pe Youtube, o mare parte dintre cei ce ofereau până acum teste pentru telefoanele mobile, au început să dea uitării toate aceste metode în favoare presei hidraulice, care de altfel scoate un rezultat pe măsura tuturor aşteptărilor. Mai mult decât atât, cei ce efectuează astfel de teste, pe lângă gadgeturi şi telefoane scot în evidenţă şi rezistenţa anumitor obiecte pe care le folosim în viaţa de zi cu zi.

Recent, a apărut un video în care ni se prezintă impactul unui Samsung Galaxy S7 Edge cu forţa hidraulică. Mai exact, un noul telefon al celor de la Samsung a fost pus pe o bucată de metal şi forţat la maximum de o parte mecanică, care putea fi setată să apese din în ce mai tare. Cu siguranţă nu sunt prea multe persoane ce îşi permit să distrugă un Galaxy S7 Edge, însă Slickwraps, deşi ştia că telefonul îi se va face precum o foiţă de hârtie, a filmat şi a realizat acest experiment, spre bucuria curioşilor.

Totodată, trebuie să precizăm că o presă hidraulică poate apăsa cu o forță de 400 de tone, astfel nici un telefon din lume nu ar avea puterea să reziste, indiferent de carcasa pe care o va purta. De asemenea, aceste experimente sunt făcute doar pentru amuzamentul şi bucuria unor pasionaţi de tehnologie, neavând neapărat rolul de a demonstra rezistenţa telefoanelor mobile.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.