Ceasul Playground Labyrinth costă 12.300 de dolari şi nici măcar nu poate afişa ora

0
414

Dacă eşti prea bogat şi nu ai pe ce să arunci banii ai putea să te gândești la un model de ceas atât de „inteligent” încât nu poate să afişeze ora.

Dacă te uiţi de la distanţă ai zice că e ceas, dar dacă te aproprii şi vrei să te uiţi cât e ora vei conştientiza că este pur şi simplu un joc, vechi de sute de ani. Playground Labyrinth a fost creat de marele dezvoltator de ceasuri de lux elveţiene Hautlence, iar în ciuda aspectului acesta nu are limbi, butoane şi nici un modul care să facă posibilă afişarea orei.

LABYRINTH01_Soldier_300dpi_W

Totodată, pe lângă faptul că nu poate să afişeze ora, ceasul costă 12.300 de dolari, fiind disponibil doar în ediţie limitată. Mai mult decât atât, acesta dispune de două versiuni, una cu carcasă din rose gold şi alta cu white gold. Ah, să nu uităm, cureaua acestuia este realizată din piele de aligator din Louisiana, iar labirintul din interior este placat cu aur de 18K, inclusiv biluţa este concepută din platină.

Nu înţelegem care a fost ideea dezvoltatorului în momentul în care a lansat un astfel de ceas, care de altfel nu prezintă nimic altceva decât un joc clasic ce poate fi găsit de altfel şi pe majoritatea telefoanelor mobile inteligente. Totodată, dacă e ceas de ce nu prezintă ora?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.