Dacă eşti prea bogat şi nu ai pe ce să arunci banii ai putea să te gândești la un model de ceas atât de „inteligent” încât nu poate să afişeze ora.

Dacă te uiţi de la distanţă ai zice că e ceas, dar dacă te aproprii şi vrei să te uiţi cât e ora vei conştientiza că este pur şi simplu un joc, vechi de sute de ani. Playground Labyrinth a fost creat de marele dezvoltator de ceasuri de lux elveţiene Hautlence, iar în ciuda aspectului acesta nu are limbi, butoane şi nici un modul care să facă posibilă afişarea orei.

 

Citeşte şi...

Noua actualizare pentru Galaxy S6 promite să rezolve problemele legate de memoria RAM

Într-o piață a smartphone-urilor dominată de telefoane cu 2GB și 1GB de RAM, Samsung Galaxy S6 a atras atenția multor cumpărători datorită celor 3GB de...

Totodată, pe lângă faptul că nu poate să afişeze ora, ceasul costă 12.300 de dolari, fiind disponibil doar în ediţie limitată. Mai mult decât atât, acesta dispune de două versiuni, una cu carcasă din rose gold şi alta cu white gold. Ah, să nu uităm, cureaua acestuia este realizată din piele de aligator din Louisiana, iar labirintul din interior este placat cu aur de 18K, inclusiv biluţa este concepută din platină.

Nu înţelegem care a fost ideea dezvoltatorului în momentul în care a lansat un astfel de ceas, care de altfel nu prezintă nimic altceva decât un joc clasic ce poate fi găsit de altfel şi pe majoritatea telefoanelor mobile inteligente. Totodată, dacă e ceas de ce nu prezintă ora?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here