În cadrul marelui festival de viteză Goodwood, anul acesta Range Rover a reușit să ne uimească, intrând în competiție și stabilind un nou record mondial, făcând posibilă cea mai tare cascadorie și anume mersul pe două roți cu un autoturism.

În pofida faptului că Range Rover nu este o mașină de  oraș, fiind foarte masivă și extrem de greoaie, aceasta a reușit să se țină în echilibru pe tot parcursul traseului pe două roți. Terry Grant a fost cel ce a ‘pilotat’ noul Range Rover Sport SRV, străbătând 1.6 km în urcare cu viteză pe două roți. Întreaga cursă a durat două minute și 24 de secunde, iar traseul a fost unul foarte complex, nefiind doar drum drept, manevrabilitatea mașinii pe două roți fiind extrem de complexă. Mulțumită experienței șoferului, în curbe mașina s-a ținut pe traseu foarte stabilă, având chiar o viteză de peste 90 km/h.

Citeşte şi...

Whatsapp vine și pe calculator

După marele succes de pe Android și iOS al aplicației Whatsapp se pare că vom avea parte și de o versiune pentru Windows. După...

Terry Grant, cu toate că este un șofer extrem de bun nu a reușit la simulări să ducă cursa până la capăt, dar iată că potențialul și dorința de a câștiga a intervenit iar mașina a reușit să se claseze pe primul loc în această competiție. Desigur că aceasta nu a fost prima competiție extremă la care a fost supusă Range Rover, la începutul anului 2018 fiind provocată să urce treptele înguste ce duc spre Poarta Cerului din China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here