#CES2016: A fost prezentat Kangaroo, PC-ul de buzunar cu Windows 10

0
1164

Corporația americană InFocus și-a manifestat forța creatoare de-a lungul timpului în rândul tabletelor, smartphone-urilor și a altor device-uri ce țin de industria IT, iar astăzi își prezintă în cadrul expoziției #CES2016 ceea ce pare a fi una din cele mai interesante realizări tehnologice ale sale: un PC în miniatură ce poartă denumirea de Kangaroo.

Anunțat a fi în faza de proiecție încă din luna octombrie a anului trecut, acum putem vedea destul de clar de ce anume este capabil micul PC inventat de InFocus. Kangaroo este dotat cu procesor Intel Atom, memorie RAM de 2GB și o capacitate de stocare de 32GB, ceea ce înseamnă suficient de mult pentru a putea rula ultimul sistem de operare dezvoltat de Microsoft: Windows 10.

Chiar dacă e impetuos necesar ca Kangaroo să fie conectat la un monitor, la o tastatură și la un mouse sau la un iPad pentru a vă putea bucura de specificațiile sale tehnice, e demn de reținut că micul PC poate fi purtat în buzunar, având dimensiuni aproximativ egale cu al unui smartphone.

PC-ul Kangaroo poate fi achiziționat în schimbul sumei de 99$.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.