#CES2016: Anunţ important pentru români din partea celor de la Neflix

0
531

Da, ați citit bine! Marele anunț a fost făcut în cursul zilei de ieri de către Reed Hastings, cofondator și director executiv al Netflix și România se număra printre țările care vor beneficia de acest serviciu. O listă completă AICI. Adresa site-ului este https://www.netflix.com/ro/ . Vă puteți înregistra, activa contul și încerca gratuit, timp de o lună serviciul de streaming.

Pentru România sunt disponibile 3 tipuri de abonamente, respectiv planuri tarifare, potrivit informațiilor furnizate de stirileprotv.ro, acestea fiind diferențiate de calitatea streamingului și de numărul de dispozitive folosite.

Pachetul Basic (7,99 euro/lună) vă permite urmărirea serialelor favorite pe un singur ecran iar opțiunile HD și Ultra HD nu sunt disponibile.

Pachetul Standard (9,99 euro/lună) vă permite urmărirea pe două ecrane simultan și totodată are inclusă opțiunea HD.

Pachetul Premium (11,99 euro/lună) are toate opțiunile incluse și vă asigură posibilitatea de a urmări pe patru ecrane simultan.

Conform aceleași surse menționate mai sus, printre serialele disponibile în varianta românească Netflix se numără Breaking Bad, Dexter, Narcos sau Spartacus iar în categoria filmelor vor găsi multe hit-uri clasice dar și producții oficiale Netflix.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.