#CES2016: Dell a lansat oficial un nou model de notebook extrem de subţire

0
415

La #CES2016 cei de la Dell au venit cu un portofoliu extrem de bine gândit, aducând în special echipamente din zona Latitude, mai exact dispozitive dedicate în special oamenilor din zona business.

Fiecare dispozitiv în parte prezentat la #CES2016 aduce în principal design-uri extrem de atrăgătoare, ecrane inifinity edge şi desigur materiale de cea mai înaltă clasă. Dar cu toate acestea nouă ne-a fost atrasă atenţia de un laptop extrem de subţire şi uşor. Dell Latitude 12 7000 Series 2-în-1, reprezintă la momentul de faţă cel mai uşor şi mai subţire laptop de pe piaţă, având la bază un design bine gândit care să ofere toate aceste avantaje.

dell-latititude-11-teaserConform producătorului laptopul nu prezintă nici un fel de locaş de prindere, balamale sau pinuri de aliniere, el fiind produs în special pe baza magneților întocmai pentru a putea realiza o trecere cât mai rapidă între modurile de utilizare. De asmenea laptopul dispune de o tastatură specială, respectiv modelul Dell Latitude 12 Slim Keyboard, care de altfel este şi retroiluminată. Aceasta se ataşează cu ușurință pe baza magneţilor, ceea ce ne duce gândul la un device asemănător celor de la Microsoft, mai exact Microsoft Surface. Dispozitivul poate fi folosit atât ca tabletă cât şi laptop, în funcţie de dorinţa utilizatorului, având ecran tactil şi în format 4k UltraSharp UHD.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.