#CES2016: LG a prezentat UH9800, televizorul de 98 de inch cu rezoluţie 8K

0
508

Televizoarele cu ecrane de tip 4K au fost şi rămân în continuare atracţia tuturor pasionaţilor de tehnologie, însă întotdeauna este loc de mai bine. Spre exemplu cei de la LG au lansat în cadrul #CES2016 un televizor cu ecran în format 8K HDR, cu o diagonală de 98 de inch.

Televizoarele de tip 4K sunt pe piaţă de aproape doi ani, însă preţurile unor astfel de dispozitive nu sunt deloc mici, fapt pentru care nu oricine îşi poate permite o asemenea rezoluţie. Însă, cei ce şi-au permis un astfel de dispozitiv cel mai probabil sunt plictisiţi deja de această calitate, acum dorind să experimenteze noul televizor a celor de la LG, în 8K cu o rezoluție de 7680×4320.

LG-UH9800-8k-televizor-GadgetReport.ro_-435x290

Televizorul 8K oferă întradevăr o claritate extrem de avansată, însă tehnologiile de pe piaţă nu permit folosirea unui astfel de device la capacitate maximă. Spre exemplu la momentul de faţă sunt foarte puţine materiale video în format 8K, cele mai mari dintre ele atingând câteva minute. Filme din păcate nu găsim, însă imagini în format RAW vom putea să experimentăm.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.