#CES2016: Noul laptop MSI GT72S Tobii permite controlul prin mișcarea ochilor

0
474

MSI a lansat un laptop de înaltă performantă dedicat gamerilor, dotat cu un tehnologie Tobii. Aceasta le permite utilizatorilor controlul prin mișcarea ochilor și compania susține că produsul său este în prezent unic în lume.
Sistemul din laptopul MSI GT72S Tobii (denumire care de fapt este doar o prescurtare de la cea inițială-GT72S 6QE-835CA Dominator Pro G Tobii) este instalat chiar sub display-ul de 17.3 inci ce oferă o rezoluție de 1080p. Când este pornit, caracterele in-game dar și mediul de joc reacționează în parametri corespunzători la privirea, gradul de focusare și atenție a utilizatorilor.

MSI_GS72_Stealth_Pro_1În stadiul din prezent, sistemul de control Tobii este compatibil doar cu un număr limitat de jocuri: Assassin’s Creed Rogue, Arma 3, Flight Simulator și Euro Truck Simulator 2, însă va fi funcționabil și pentru Tom Clancy’s The Division, ce va fi lansat pe 8 martie și va putea fi achiziționat odată cu laptopul GT72S Tobii.

În afară de aceasta inovație, modelul GT72S are o configurație tipică pentru jocuri. În interior are un procesor Intel Core i7-6820HK, o placă video Nvidia GeForce GTX 980M cu 8GB de GDDR5, memorie DDR4 de 32 GB, SSD de 256, hardrive de 1 TB și o serie de porturi USB, bine alese, de tip C.
Laptopul suportă tehnologia Nvidia G-Sync, are o placă de rețea puternică și tastatură SteelSeries, iluminată RGB și va putea fi achiziționat începând cu luna viitoare, probabil la un preț destul de piperat.

Gaming+27XT_01 (1)
În afară de GT72S Tobii, MSI va mai prezenta alte trei laptopuri la CES: GS40 Phantom, portabil, de 14 inci, cu CPU Skylake și GTX de 970M; GS72 Stealth Pro, care pe lângă faptul că este și cel mai subțire și ușor laptop de 17 inci, destinat gamerilor și produs de companie, are display 4K și WS72 echipat cu un CPU Intel Xeon. Aceste trei modele au fost anunțate din timp și fie pot fi achiziționate acum, fie vor fi disponibile în această lună.
Vorbind despre PC-uri, MSI are cinci variante de prezentat, toate noi, dar care au fost și ele anunțate în prealabil: Vortex Gaming Tower are sub carcasă două plăci video GTX 980; Gaming 27XT este un all-in-one cu suport pentru placă video desktop externă; Nightblade X2 și MI2, alte două modele concepute pentru pasionații de jocuri și Cubi 2 Plus, un mini-PC echipat cu CPU Skylake.

2016-01-04-image-36

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.