#CES2016: Primele display-uri wireless Dell

0
690

Compania Dell tocmai a prezentat primele două modele de display-uri wireless din istoria sa. Unul dintre ele face toți banii, căci vine cu o facilitate de încărcare wireless pentru telefoane. De menționat că aceeași idee a fost adoptată cu un an în urmă de Samsung.
Dell 23 Wireless Monitor este un display de 23 inci, după cum se subînțelege și din denumire, full HD, care permite difuzarea transmisiilor provenite de la dispozitive cu sisteme de operare Android și Windows (prin Miracast și Bluetooth). Baza display-ului  are încorporat un pad de încărcare, care întrunește ambele standarde de încărcare wireless, Qi și PMA. Noul display folosește difuzoare stereo a câte 3 watti fiecare, are un unghi de vizualizare larg-178° și porturile standard HDMI și USB 2.0.

dell-wireless-monitor-3722.0 Fratele său mai mare, Dell 24 Wireless Monitor are 23.8 inci, nu are încorporat un pad de încărcare, dar în schimb vine cu câteva îmbunătățiri: 4 porturi USB 3.0, o mai bună redare a culorilor și o ramă mai îngustă.
Ambele monitoare vor fi lansate pe piață pe 31 martie. Prețul unui display de 23,8 inci va fi de 469$, în timp ce versiunea de dimensiuni mai mici va costa 429$.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.