#CES2016: Samsung a prezentat televizorul modular

0
490

Cu toate prima dată companiile producătoare de telefoane promiteau lansarea unor terminale modulare, se pare cei de la Samsung au reuşit le-o ia înainte cu un televizor, care de altfel ar putea fi cu mult mai greu de conceput.

În cadrul celei mai mari convenţii de internet şi tehnologie din lume #CES2016, cei de la Samsung au prezentat pentru prima dată în istorie primul televizor modular. Aceştia au avut un stand dedicat televizoarelor modulare, intitulat Future TV Zone, unde au prezentat câteva modele de televizoare care nu vor fi disponibile spre vânzare decât peste câţiva ani, atunci când tehnologia de fabricaţie a acestora va atinge standardul maxim de calitate, astfel încât cumpărătorul nu intâmpine probleme de incompatibilitate sau buguri de sistem.

Precum puteţi observa şi în clipul video ataşat în articol, Samsung a reuşit fie prima companie din lume care prezinte televizorul modular. Acesta este format dintr-o serie de panouri borderless, astfel încât combinarea bucatilor nu poată fi observată şi ofere aceeaşi experienţă vizuală precum cea de pe un televizor normal. Spre exemplu, datorită acestei noi tehnologii televizorul îşi va putea schimba „raportul de aspect” trecând de la 16:9 la 21:9. Mai mult decât atât acesta va oferi o serie largă de variante prin care îţi vei putea modela televizorul în funcţie de filmul la care te uiţi.

De asemenea, trebuie luat în vedere faptul la momentul de faţă această tehnologie este încă în pragul de dezvoltare, urmând o vedem pe piaţă numai peste câţiva ani.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.