#CES2016: Samsung și-a prezentat noua tabletă Galaxy TabPro S

0
463

Samsung dorește din nou să reprezinte cu brio piața asiatică de IT, fapt pentru care celebra firmă coreeană și-a prezentat ieri în cadrul expoziției #CES2016 o nouă creație: tableta Galaxy TabPro S, echipată cu Windows 10.

Foarte asemănătoare ca design cu tabletele cu sistem de operare Android create de aceeași companie, TabPro S este totodată și primul produs Samsung care poartă numele de „Galaxy” și care deține sistem de operare Windows.

Tastatura tabletei este detașabilă, astfel încât device-ul poate fi controlat și cu un stylus. În componență există un port USB Type-C căruia se pot conecta diverse adaptoare.

Reprezentanții Samsung anunță că TabPro S este mai subțire și cântărește mai puțin decât Surface Pro 4, ceea ce face ca această tabletă să poată fi o alegere foarte bună pentru cei care doresc un computer performant și foarte ușor de transportat. Unul din cele mai interesante caracteristici ale device-ului este reprezentat de ecranul său Super AMOLED de 12 inci diagonala și cu o rezoluție de 2160 x 1440 pixeli.

Nu avem momentan informații legate de preț, dar cu siguranță că acesta va fi destul de piperat dacă e să luăm în calcul și celelalte caracteristici ale creației celor de la Samsung: procesor Intel Core M, memorie RAM de 4GB, capacitate de stocare de 128GB și nu în ultimul rând, o autonomie a bateriei de 10, 5 ore.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.