Cu toţii ne-am dori să fim Batman, însă puţini şi reuşesc; Află cât te-ar costa sa devii Cavalerul Negru!

0
474

Oare ce pasionat de producții cu supereroi nu s-a întrebat măcar pentru câteva secunde cum e să fii Batman, Superman, Iron Man sau Son Goku? Cum e oare să fii cea mai mare speranță a omenirii, acel individ pregătit mereu să sară din umbră pentru a-i pedepsi pe răufăcători? Deși poate că nu vom putea răspunde niciodată pe deplin la aceste întrebări, putem să ne imaginăm acum cât ne-ar costa literalmente un costum ca al celebrului Batman.

Deși personajul Batman a fost creat inițial în urmă cu mai bine de 70 de ani, s-a luat în calcul acea variantă mai modernă a Cavalerului Negru, din The Dark Knight Rises, cum sunt sigur că doresc majoritatea. Thaddeus Howze, un tehnologist și futurist a fost cel care ne-a arătat câți bani trebuie să investești dacă vrei să fii Batman:

Iată că aspectul exterior pentru unul din cei mai îndrăgiți supereroi din cinematografie costă o reală avere, aproximativ 1 milion de dolari. Nici nu trebuie să ne mire ținând cont că superba creație este dotată cu rezistență împotriva focului și a gloanțelor, fiind realizată din material foarte dur. E greu de crezut că realizatorii filmului The Dark Knight Rises sau The Dark Knight au cheltuit o asemenea sumă pentru a-l îmbrăca pe Christian Bale în costumul de Batman, dar trebuie să recunoaștem că măcar arată „realist”, atât în filme cât și în planurile lui Thaddeus Howze.

Desigur că nu trebuie să uităm că a fi Batman ar presupune și deținerea unui Batmobil și a micilor „jucării” cu care Cavalerul Negru își pedepsește adversarii. Thaddeus Howze a făcut un calcul și în privința lor, estimând că în total ar ajunge la suma de 18.010.000 $.

Până la a-ți procura un costum sau arme ca ale lui Batman, trebuie să faci rost de ceva ce banii mai greu pot cumpăra: cantități mari de curaj și multă condiție fizică pentru a te lupta cu răufăcătorii.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.