CUBOT NOTE S cu procesor Quad Core şi 2GB de memorie RAM

0
421

Încă de la momentul apariţiei, telefonul CUBOT NOTE S a reuşit să se facă remarcat atât din punct de vedere a performanţei cât şi a designului. Acesta arată precum un S3, însă în mare parte păstrează elemente speciale de design ale companiei CUBOT.

CUBOT NOTE S, este un telefon durabil şi performant, ceea ce înseamnă că poate să devină cu uşurinţă alegerea perfectă pentru sărbători, atât pentru al oferi cadou cât şi pentru al achiziţiona pentru propria persoană. Încă de la design telefonul ne surprinde, fiind cu mult asemănător unor terminale de la Samsung. În primă fază, telefonul se prezintă cu un display de 5.5 inch, foarte luminos, cu o densitate a pixelilor de 1280×720. Carcasa este din plastic, iar pe margini este înconjurată de o protecţie metalică pentru ai oferi telefonului un spor de siguranţă în cazul unui impact prea puternic cu solul.

De asemenea, CUBOT NOTE S se face remarcat în special prin performanţă, având la bază un procesor Quad Core MTK6580 tactat la o frecvenţă de 1.3GHz, 2GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare în memoria FLASH, cu posibilitatea extinderii prin intermediul unui card microSD. Tot în acelaşi capitol includem şi camerele foto/video, având la dispoziţie un senzor de 5.0MP pentru camera principală şi 2.0MP pentru cea secundară. Mai mult decât atât, telefonul dispune de LED Flash şi focalizare automată, ceea ce înseamnă că este capabil să execute fotografii decente chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

Dacă doriţi să aflaţi şi mai multe informaţii despre telefon, vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit în oferta celor de la GearBest.com la preţul de $85.99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.