Cum poți dezactiva actualizările automate cu un calculator Samsung

0
463

La începutul săptămânii trecute a apărut vestea că Samsung a reușit să modifice software-ul de pe calculatoarele lor care folosesc Windows pentru a le opri de la actualizarea în mod automat prin sistemul implicit Microsoft. În cauză, noul patch cere utilizatorilor să verifice manual actualizările pentru sistemul de operare Windows, o abordare mai puțin sigură și mai puțin convenabilă, în loc sa folosească modalitatea automată. Samsung a susținut că nu a blocat în întregime actualizările pentru Windows și că ei doresc doar să satisfacă consumatorii oferind utilizatorilor lor opțiunea de a alege dacă și când doresc să actualizeze software-ul Windows.

 

samsung

Cu toate acestea, compania Samsung se abate de la această decizie. Într-o altă declarație reprezentanții companiei au susținut că ei vor emite un patch prin procesul de notificare Samsung Software Update pentru a reveni la setările automate recomandate de Windows Update în termen de câteva zile, adică, restabilirea în esență a funcției implicite a Windows Update sugerată de Microsoft.

Microsoft utilizează Windows Update pentru a oferi noi versiuni de Windows, actualizări de drivere, și poate cel mai important, patch-uri de securitate pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Samsung a mai susținut că motivul principal pentru care doreau să blocheze instalarea automată a actualizărilor a fost că ei voiau să acorde prioritate propriilor actualizări de drivere, peste cele Microsoft, care s-ar fi putut să nu opereze cu un hardware Samsung. Totuși, pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările de securtiate importante pentru orice driver sunt provenite doar din partea companiei Microsoft prin intermediul Windows, așa că, acest lucru a determinat compania Samsung să își încerce norocul cu noua lor modalitate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.