Cum să obţii totul de la un HTC One M9

0
585

HTC One M9 este o minunăţie a tehnologiei zilelor noastre. La prima vedere observăm finisajul bine realizat, asemeni unei bijuterii, cu o carcasă în totalitate metalică, ce prezintă contururi fine şi sofisticate. Designul este frumos şi uşor de remarcat, aşa cum ne-a obişnuit smartphone-ul premium HTC. Telefonul are o dimensiune a ecranului de 5 inch, dispune de un afişaj FHD de 1080 pixeli, pentru redarea unei grafici incredibile, detaliile fiind unele realiste.

Ecranul este fabricat din sticlă durabilă şi rezistent la zgârieturi, iar noutatea acestuia constă în faptul că, are patru senzori de lumină care reglează în mod automat starea ecranului, pentru folosirea unui nivel de luminozitate optimă. HTC One M9 vine cu inovaţii ce depăşesc peste măsură aşteptările. În momentul deschiderii telefonului, găsim o multitudine de opţiuni care ne ajută să-l personalizăm aşa cum dorim, iar capacitatea de învăţare a comportamentului, face din el cel mai personal smartphone HTC scos pe piaţă, până în momentul acesta.

Aplicaţia denumită HTC Teme, ne permite să realizăm imagini de fundal folosind pozele preferate, iar în momentul când folosim o poză preselectată, modelul HTC One M9 îşi adaptează aspectul ecranului în funcţie de imaginea aleasă de noi. Despre tonul de apel, sigle, pictograme şi apelarea unui număr, aplicaţia HTC BlinkFeed™ le va modifica automat, personalizându-le în funcţie de ceea ce ne place nouă. O noutate demnă de laudă este aceea că, smartphone-ul este dotat cu HTC Sense™ Home, are un ecran de pornire ce detectează comportamentul aplicaţiilor folosite cel mai des şi găseşte imediat locaţia unde ne aflăm.

Odată ce telefonul ne recunoaşte locaţia, vor aparea automat aplicaţiile folosite anterior. Datorită îmbunătăţirilor HTC BlinkFeed™, se va trece la detectarea automată a locaţiei, pentru a ni se oferi sugestii pentru masă, concertele ce se vor desfăşura sau alte evenimente de interes pentru noi. HTC One M9, ne oferă imagini superbe calitativ pe ambele părţi, camera principală fiind una ce are o rezoluţie de 20 MP, cu un obiectiv F2.2/27,8 mm, iar înregistrarea video (4K) se face in sistemul Ultra HD.

Camera frontală este una HTC UltraPixel™, fabricată în aşa fel încât să capteze la maxim lumina ambientală, atât de necesară la realizarea de autoportrete sau fotografii de grup care nu beneficiază de o luminozitate foarte bună. Camerele foto pot funcţiona în acelaşi timp. Astfel se pot face fotografii cu imagini luate din două părţi diferite, iar autoportretele se pot realiza şi prin folosirea comenzii vocale. Instrumentele de editare foto pentru cameră sunt deosebite, iar organizarea fotografiilor se poate face cu o uşurinţă incredibilă, având posibilitatea de realizare a unui film video, folosind fotografiile stocate în memorie.

Fiind recunoscuţi ca inovatori în privinţa sunetului, Dolby şi HTC şi-au dat mâna pentru realizarea celei mai performante aplicaţii HTC BoomSound™ cu sistem Dolby. Sunetul este redat de cele două difuzoare stereo cu orientare frontală şi care îţi poate oferi o experienţă unică, indiferent de faptul că foloseşti căştile sau nu. Modelul HTC One M9 are o construcţie incredibil de rezistentă, iar măştile de protecţie ale difuzorului şi designul elegant, fac din acest model, unul care te face să te bucuri de o perfecţiune ireproşabilă în momentul utilizării.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.