Descoperă o nouă experienţă la 360 de grade pe traseul Le Mans

0
543

Dacă sunteţi un pasionat a maşinilor de mare viteză sau pur şi simplu un iubitor de tot ceea ce înseamnă tehnologie, cu siguranţă va veţi bucura să aflaţi că cei de la Nismo au creat un video la 360 de grade pe traseul Le Mans. De acum, puteţi să vă bucuraţi de o nouă experienţă, direct de pe capota unei maşini. Ce înseamnă un clip video filmat în 360 de grade? Poate că unele persoane nu au reuşit până acum să experimenteze această tehnologie, întrucât a fost integrată mult prea rapid pe Youtube iar utilizatorii nu au avut suficient timp să afle de ea, astfel încât va putem spune că o filmare la 360 de grade vă poate aduce mai multe beneficii, printre care, posibilitatea de a mişca camera în funcţie de unghiul dorit sau de a explora fiecare element în parte, fie că vorbim de ceea ce se petrece în faţa unei maşini sau în spatele acesteia.

Din punctul meu de vedere, cele mai atractive clipuri lansate vreodată pe Youtube, sunt cele filmate în 360 de grade, întrucât ne oferă o experienţă unică şi foarte diversificată în comparaţie cu bananele clipuri în care doar stai şi priveşti, fără a şti ce se întâmplă şi în spatele acestora. Este bine ştiut faptul, că tot mai mulţi producători caută soluţii fiabile pentru a lansa o cameră de bună calitate, capabilă să filmeze în 360 de grade, însă să fie la un buget cât mai redus, astfel încât fiecare cumpărător să şi-o poate permite. Cei de la Youtube, se pare că au reuşit să aducă ceea ce mulţi producători nu au integrat vreodată pe o platformă online, mai exact, au dus video-urile la un alt nivel.

Cel mai probabil, în viitor se vor produce şi filme în 360 de grade, întrucât această tehnologie promite din ce în ce mai mult, iar conform informaţiilor primite de la specialişti, un astfel de video nu este greu de realizat dacă aveţi o cameră de bună calitate ce este capabilă să facă această grupare de cadre.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.