Ditter U32, terminal 4K pentru televizorul tău

0
547

Imaginile 4K au la bază un concept extrem de avansat, fapt pentru care foarte multe televizoare şi calculatoare nu sunt capabile să redea o asemenea rezoluţie. Pentru a facilita şi spori performanţa televizorului, pe piaţă se pot găsi o grămadă de TV Box-uri, însă nouă doar unul ne-a atras cu adevărat atenţia.

Ditter U32, pare să fie alegerea perfectă pentru toţi cei ce îşi doresc un dispozitiv care să le facă televizorul mai inteligent. Este printre puţinele astfel de deviceuri capabile să ofere imagini în format 4K, fără probleme de Lag sau Delay. Precum majoritatea TV Box-urilor de pe piaţă, acesta vine cu cea mai nouă platformă Android, astfel încât să fiţi deja familiarizaţi cu modul de operare. Aspectul lui Ditter U32 este foarte bine ales, având o formă puţin rotunjită, un indicator led şi inscripţia 4K TV pe partea frontală. Desigur, design-ul unui astfel de terminal nu este extrem de important, dispozitivul fiind de cele mai multe ori ascuns în rafturile de la mobilier, întrucât telecomanda preia toate funcţiile importante de utilizare.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Performanţa sa a reuşit să atingă standarde destul de ridicate, având un procesor Octa-Core tactat la o frecvenţă de 2.4GHz, 1GB de memorie RAM, 8GB spaţiu de stocare şi un GPU PowerVR G6110, toate acestea fiind dotate cu ultimele tehnologii, astfel încât terminalul să poată reda la cea mai înaltă calitate imaginile de tip 4K. Pe partea de conectivitate, device-ul beneficiază de Wifi şi Bluetooth pentru conexiuni fără fir, dar şi de porturi speciale precum: VIDEO, 2x USB, LAN, HDMI şi DC. În pachet veţi primi un cablu MicroUsb, alimentatorul şi cablurile VIDEO.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Aşadar, dacă vreţi să aveți pe televizor un sistem echipat cu Android şi posibilitatea de a viziona filme în format 4K, iar bugetul vostru nu este prea ridicat, recomandarea noastră se duce direct către Ditter U32, un device puternic şi uşor de folosit.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe site-ul GearBest.com la preţul de $57.51, iar dacă folosiți cuponul de reducere GBU32, prețul acestuia va fi de $55.51.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.