Review & CONCURS: Leawo iTransfer permite schimbul rapid de informaţii între dispozitivele cu iOS

0
541

Întrucât nevoia de transfer rapid de informaţii a devenit din ce în ce mai intensă, dezvoltatorii de la Leawo au creat un software special produselor de la Apple. Mai exact, aceştia au pus bazele unui program unic, profesional, capabil să permită transferul datelor între terminalele cu iOS, respectiv (iPod, iPhone, iPad) sau iOS, iTunes şi computer. Totodată software-ul este diferit faţă de cele pe piaţă venind în plus cu o gramadă de „feateuri” ce îl fac din start un bun competitor pentru softurile originale marca Apple.

Prin intermediul Leawo iTransfer, imaginile, pozele, muzica, filmele şi toate celelalte fişiere sunt uşor de transferat, având un procedeu cât mai simplist şi de bună calitate. De asemenea, iTransfer dispune de suport pentru ultimele terminale Apple, inclusiv sistemul de operare iOS 6. Precum orice alt program de bună calitate ce poate fi găsit în mediul online, acesta are o variantă gratuită pentru testare şi una completă, în cazul în care v-aţi gândit să îl cumpăraţi. Preţul pentru o singură bucată este de $19.95, în condiţiile în care software-ul este capabil să execute şi alte comenzi decât cele prezentate mai sus cu privire la transferul de fişiere.

Publicată de TouchNews.ro pe Vineri, 11 decembrie 2015

Intrând puţin în partea consumului de resurse, acesta are ca cerinţe minime de sistem următoarele: Windows XP/Vista/7/8/10, procesor cu frecvenţă de 1GHz cu tehnologie Intel sau AMD, 512MB de memorie RAM(1024MB recomandat), iTunes 10.7 sau o versiune mai nouă. Dacă software-ul vi se potriveşte şi aţi reuşit să îl testaţi vă invităm să accesaţi site-ul producătorului pentru a avea acces la întreaga gamă de produse.

Intrucat nu au mai ramas decat cateva zile pana la Craciun, echipa Leawo a venit mai devreme cu cadourile, oferindu-va astfel sansa de a descarca gratuit „Leawo Youtube Downloader”, un software dedicat celor ce vor sa descarca continut in mod gratuit de pe Youtube.

CONCURS!

Leawo în parteneriat cu TouchNews.ro, vă oferă şansa de a câştiga o licenţă pentru „Leawo iTransfer”.

Ce trebuie faceţi pentru a participa la concurs?

Intraţi în rubrica de comentarii şi răspundeţi la întrebarea „Ce preţ are iTransfer?”. Primele 6 persoane care vor răspunde corect vor câstiga câte o licenţă Leawo iTransfer pentru Windows.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.