Dronele îți pot aduce 250.000$, precum în cazul unui adolescent britanic

0
457

Am tot scris în articole anterioare despre noua generație de super-drone de la Qualcomm, despre drone responsabile cu livrarea de colete poștale sau despre dronele celor de la Amazon proiectate astfel încât să poată localiza persoana-target oriunde s-ar afla, iar astăzi am deosebita plăcere să vă relatez cum o dronă vă poate aduce un câștig substanțial de 250.000$, cum s-a întâmplat într-un caz recent cu un adolescent britanic.

Se pare că pe lângă multiplele misiuni pe care le pot avea dronele, aceste gadget-uri care au parte de o popularitate tot mai semnificativă în ultimul timp, ele vă pot și îmbogăți. A pățit-o Luke Bannister, un adolescent britanic în vârstă de doar 15 ani, care în urma celei mai mari curse de drone intitulată World Drone Prix și desfășurată în Dubai, și-a asigurat în cont suma de 250.000$, el câștigând competiția în dauna a 150 de adversari.

Adolescentul câștigător a făcut parte din echipa Tornado X-Blades Banni-UK și a filmat întreaga cursă a dronei sale prin a monta o cameră pe aceasta, oferind privitorilor o perspectivă de tip first-person. A avut un drum lung de parcurs până la acel sfert de milion de dolari câștigați, filmarea arătând cum tânărul și-a controlat cu succes și măiestrie drona prin intermediul unui controller, ea zburând puțin deasupra unui circuit iluminat.

Pe locul secund în competiție s-a clasat echipa locală Dubai Dronetek, iar întreg evenimentul a fost urmărit la fața locului, din cel mai celebru oraș din Emiratele Arabe Unite, de către 2000 de persoane.

Ne putem aștepta ca întrecerile de drone să ia amploare tot mai mult în viitor, întrucât aceste distractive gadget-uri devin tot mai răspândite în diverse sectoare. Tânărul Luke Bannister ne-a demonstrat tuturor cum o asemenea mașinărie ne poate aduce un câștig financiar pe care nimeni nu-l poate refuza, chiar dacă acest câștig a implicat mult devotament și perspicacitate. Nu ne rămâne decât să-l felicităm sincer pe britanic și să așteptăm viitoarea ediție de World Drone Prix pentru a vedea cine va mai pune mâna pe premiile puse la bătaie.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.