Emish X800, transformă-ţi televizorul într-un adevărat SmartTV

0
587

Cu siguranţă bugetul familiei este extrem de important, însă vă gândiţi totodată să vă achiziţionaţi şi un SmartTV pentru a avea acces la o gamă variată de funcţii, dar cu toate acestea preţul nu este pe măsura banilor alocaţi. Ce vă rămâne de făcut în acest caz? Cea mai bună soluţie, în cazul în care aveţi deja un televizor LCD dar care nu e Smart, rămâne modulul Tv Box, ce vă va permite să imbunătățiți experienţa de utilizare pe banalul televizor din casă.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Emish X800 este un produs ce merită cumpărat din mai multe puncte de vedere, începând de la preţ şi până la performanţă. Tv Box-ul Emish X800 dispune de un sistem Android, customizat astfel încât să aveţi acces rapid la pricipalele funcţii compatibile cu televizorul. Aplicaţii, jocuri, setări şi multe alte astfel de opţiuni pot ajunge pe televizor fără un efort prea mare. Emish X800 are un design asemănător routerului, cu două antene şi cu câteva inscripţii pe partea frontală. Este disponibil doar pe culoarea neagră, însă aceasta din punct de vedere estetic nu poate fi considerata un dezavantaj, ţinând cont de modelele de televizoare de pe piaţă, plus că poate păcăli cu uşurinţă ochii atunci când are depuneri de praf sau este murdar.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Tv Box-ul este dotat cu un sistem de operare Android 5.1.1, iar ca performanţă acesta dispune de 1GB de memorie RAM, 8GB spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii până la 16GB, un procesor Octa Core 64Bit RK3368 şi un nucleu grafic PowerVr G6110. Emsih X800 este combinaţia perfectă dintre calitate/performanţă – preţ, fiind capabil să ducă aproape orice aplicaţie sau joc din magazinul celor de la Google.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Suportă conexiuni de tip WiFi, dispune de 1/3 porturi CVBS, două porturi USB 2.0, LAN, HDMI şi cel de alimentare DC-IN. Pe spatele acestuia se mai găseşte şi un buton de pornire oprire, în cazul în care apar anumite defecţiuni de sistem. În pachet Tv Box-ul vine cu o telecomandă, alimentator, cabluri CVBS, cablu HDMI şi manual de utilizare.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe site-ul GearBest la preţul $69.00, iar dacă utilizaţi cuponul: GBX800 ve-ţi beneficia o reducere de până la $60.00

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.