#BendGate – Samsung Galaxy S7 Edge supus la teste apocaliptice: forţă brută, foc şi apă

0
701

 mai aduceţi aminte de #BendGate? Nebunia care a explodat în urma lansării lui iPhone 6 Plus, telefonul care puteai -l îndoi cu uşurinţă. Încă de atunci, oamenii care se ocupă de review-uri au introdus testul îndoirii ca standard pentru următoarele telefoane.

Pentru îndoirea lucrurilor la nesfârşit poate deveni plictisitoare, oamenii s-au gândit e timpul condimenteze lucrurile. Aşa a apărut Testul de Foc. Aşadar, pe lângă testul obligatoriu de îndoire, în videoul de mai jos, telefonul va fi testat şi cu flacăra unei brichete. Ah, şi bineînţeles se va testa şi rezistenţă la zgârieturi.

Testul pentru rezistenţa la zgârieturi este unul foarte cuprinzător pentru Samsung Galaxy S7 Edge datorită construcţiei sale predominantă din sticlă. Vor fi testate toate suprafeţele telefonului, de la ecran şi ramă până la lentila camerei principale şi cea a bliţului. O da, la lentila bliţului vom avea o surpriză destul de neplăcută şi asta pentru aceasta este confecţionată din plastic şi se poate zgâria foarte uşor.

Conform testelor de mai sus, Samsung Galaxy S7 Edge s-a comportat destul de bine, cu excepţia faptului la îndoire, capacul telefonului se desprinde şi îşi pierde proprietatea de a rezista la apă.

Şi totuşi, videoul de mai sus nu ne-a satisfăcut toate curiozităţile, chiar şi în urma Testului de Foc. Multe întrebări au rămas fără răspuns. Cum se va comporta în cazul căzăturilor? Oare rezistă la loviturile de ciocan sau cât de rezistent este la apă? Ei bine, toate aceste curiozităţi îţi vor fi satisfăcute în videoclipurile de mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=9P8bzWfliao

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.