Google a dezactivat Maps Maker în urma vandalismului

0
611

Gigantul din Mountain View, Google, a fost nevoit să dezactiveze temporar posibilitatea de a edita Google Maps cu ajutorul Map Maker, în urma unei creșteri recente de vandalism și modificări false. Serviciul va fi indisponibil începând de astăzi până când Google va avea capacitatea de a aborda vandalismul într-un mod mai eficient.

În timp ce majoritatea modificărilor prin intermediul Map Maker sunt de bună-credință, lipsa unui de proces de revizuire funcțională a condus în ultimele luni la o creștere substanțială a modificărilor spam. De exemplu, recent, o modificare obscenă a fost imaginea mascotei Android care urinează pe logo-ul Apple, o modificare care a provocat controverse, iar Google a trebuit să își prezinte scuzele fată de compania Apple pentru conținutul nepotrivit creat de utilizatorii săi luna trecută.

Pavithra Kanakarajan, o membră a echipei Map Maker, a declarat într-un post pe un forum că după ce Google a trecut de la moderarea automată la cea manuală, echipa nu a putut face față volumului mare de modificări, ca urmare a creșterii vandalismului. Ea a declarat că dacă echipa nu are capacitatea de a revizui modificările survenite între timp, ei vor trebui să ia o pauză.

Când Google va redeschide din nou Map Maker pentru modificări personale pe bază de utilizatori este neclar, dar echipa din spatele acestui proiect va lucra în continuare pentru a dezvolta un sistem de moderare mult mai bun care va reuși să oprească spam-ul și vandalismul. Google dorește în continuare ajutorul comunității pentru a ajuta la îmbunătățirea experienței Google Maps Maker, dar fără abilitatea de a edita imagini obscene.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.