Smartwatch-ul cu suflet românesc, Vector Watch, a fost lansat la Basel !

0
665

Ceasul cu o autonomie a bateriei de 30 de zile, Vector Watch a fost prezentat joi la Basel de către Radu Georgescu și Andrei Pitiș. GECAD Group a investit anul trecut, prin luna iulie, 500.000 de euro în acest brand și, după cum se vede, rezultatul este pe măsură așteptărilor.

BBC a făcut o remarcă foarte importantă pentru acest eveniment, precizând că ceasurile au mai puține feature-uri decât smartwatch-urile Apple sau Android, dar se pot lăuda cu o durataƒ a bateriei net superioaraƒ altor smartwatch-uri.

”Deja sunt destul de stresat cu bateria de la smartphone, sunt paranoic caƒ o saƒ se descarce, așa caƒ mereu port la mine mai multe baterii. Nu cred caƒ oamenii vor saƒ facaƒ asta cu un ceas. Aici este avantajul nostru”, a declarat Joe Santana.

Ceasurile au un display LCD pe alb sau negru și dispun de o tehnologie avansată care le permite să stea mereu cu display-ul aprins consumând foarte puțină baterie.

Vector Watch a venit alături de două versiuni: Luna și Meridian , care se diferentiaza prin aspect si culoare. Carcasele sunt de tip waterproof, dispun de ecrane monocrom non-touch și sistem de operare propriu, puțin mai rudimentar decât Android Wear sau Tizen.

Ceasul este compatibil cu Android, Windows, iOS și poate fi foarte util în privință notificațiilor primite, aspect care oferă o lejeritate în plus.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.