GearBest aniversează 2 ani de activitate prin cele mai irezistibile oferte

0
334

Cu ocazia a doi ani de activitate, echipa GearBest.com a ales să pună la vânzare gadgeturi din toate domeniile, la preţuri incredibil de mici.

GearBest a avut întotdeauna grijă de clienţii săi, venind de fiecare dată cu oferte de nerefuzat, care să se potrivească pentru fiecare buzunar. De data aceasta, fiind vorba despre aniversarea a doi ani de la deschidere, GearBest a ales să ofere şi mai multe produse care să te facă să simţi cu adevărat bucuria cumpărăturilor în online.

 

Untitled

Câteva exemple de produse la preţuri promoţionale ce ar putea să te intereseze:

Bluboo Xfire 2 – telefon de buget de bună calitate la doar $39.99.

Ulefone Paris – telefon prezentat ca fiind foarte elegant, cu conectivitate 4G şi performanţe ridicate la doar $69.99.

Shengkai D97 – dronă cu cameră video, foarte bine concepută la $26.46.

Magic Blue UU E27 – Bec cu conectivitate Bluetooth ce îţi permite să îţi transformi camera într-o adevărată încăpere inteligentă, becul putând fi controlat de pe o aplicaţie din telefon.

FireFly 6S – cameră de acţiune capabilă să filmeze în format 4K la doar $69.99.

De asemenea acestea sunt doar câteva produse de pe pagină, GearBest venind cu o gamă variată de astfel de gadgeturi.

GearBest.com va oferi în fiecare zi o nouă rundă de reduceri, adăugând produse din toate categoriile, inclusiv produse marca Intel. Deocamdată anumite produse din ofertă nu au denumire, GearBest dorind să te facă curios lăsând doar preţul la vedere. Dacă tot am adus în discuţie Intel, trebuie să ştiţi că magazinul dispune de un stoc masiv de produse marca Intel, dar tot la fel, momentan sunt afişate doar preţurile, lăsându-ne să ne întrebăm oare cu ce ne vor surprinde.

Va recomandăm să fiţi atenţi pe site pentru că urmează şi alte oferte de nerefuzat, inclusiv pe pagina specială dedicată promoţiilor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.