Google vrea să aducă cât mai multe proiecte bazate pe realitatea virtuală

0
322

Este bine ştiut faptul că realitatea virtuală va lua parte la majoritatea activităţilor din viaţa noastră, însă până atunci dezvoltatorii mai au de lucru, astfel încât să aducă pe bancul de lansare produse cu adevărat uimitoare, care să îi facă pe oameni să creadă că ceea ce văd este cu adevărat real.

Mai nou cei de la Google se implică din ce în ce mai mult pe domeniul realităţii virtuale, dorind să realizeze o platformă specială în online pentru a facilita modul de găsire a videourilor dedicate acestei tehnologii, ajutând-ui astfel pe oameni să nu mai piardă timp preţios cu căutarea unor materiale specifice VR. Noul proiect iniţiat de aceştia poartă denumirea de „VR view” şi prevede crearea unor embed-uri speciale pentru dezvoltatorii de site-uri, astfel încât să afişeze doar materiale dedicate acestui domeniu. De asemenea, la momentul de faţă o astfel de operaţiune necesită câteva cunstinte mai avansate de programare, în timp ce mulţumită acestei noi platforme, totul o să fie o joacă de copii.

Mai exact, videourile şi toate celelalte elemente dedicate realităţii virtuale vor putea fi urcate direct pe site, fără prea multe bătăi de cap. Cel mai probabil nouă platformă dezvoltată de Google nu vi se pare ceva extraordinar, însă în timp o să fiţi uimiţi de câte materiale de acest gen vor apărea în mediul online.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.