Gruparea Anonymous promite că se va răzbuna pentru evenimentele petrecute la Bruxelles

0
438

Atunci când vine vorba de răzbunare, cel puţin din punct de vedere cibernetic, hackerii de la Anonymous sunt cei mai în măsură să facă acest lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=Lcnl6ikjLvI

După ce atacurile de la Bruxelles au distrus o grămadă de familii, hackerii din gruparea Anonymous pregătesc un mega atac pentru Statul Islamic. Aceştia nu au mai suportat violenţa şi batjocora faţă de societatea în care trăim, motiv pentru care au publicat un video adresat exclusiv Statului Islamic, în care un membru al grupării promite că le va limita activitatea online a teroriştilor, inclusiv că le vor accesa toate resursele financiare.

Anonymous a început de mai mulţi ani războiul contra Statului Islamic, demonstradu-le de nenumărate ori că se pun cu persoanele greşite. Mai mult decât atât, aceştia au afirmat că oricine poate lua parte la această operaţiune, fără să aibă nevoie de cunoştinţe în domeniul hacking-ului. Hackerii au relatat pe tot parcursul videoului că cea mai bună soluţie pentru a stopa atacurile terorise ar fi ca oamenii să se oprească din discriminare, astfel dacă vor accepta, comunităţile musulmane nu vor mai recruta în rândurile ISIS persoane din Europa, războiul purtându-se doar pe teritoriul lor natal.

Teroriştii preferă să folosească dispozitive mobile din rândul celor de acum 10 ani, mai exact modele precum Nokia 105, care de altfel nu au cameră foto şi nici un sistem de operare care să poată fi spart prin intermediul internetului, tocmai de aceea este importat ca oamenii să procedeze într-un mod cât mai corect astfel încât teroriştii să ințeleagă că discriminarea nu mai reprezintă un obiectiv de război.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.