Noul update pentru GTA V aduce o grămadă de îmbunătăţiri sistemului de multiplayer

0
404

Ştiu că sunt mulţi gameri în România care se joaca GTA V, îi găsesc în fiecare zi când întru în joc tocmai de aceea consider că este de datoria mea să vă ofer o informaţie care să vă facă să nu renunţaţi la joc, precum mă gândeam eu să fac.

Cei de la RockStar Games după câţiva ani de la lansarea lui GTA V au considerat că în sfârşit este timpul să acorde ceva mai multă atenţie mediului online, să îi aducă un sistem cu mult mai avansat care să menţină un regim strict, astfel încât să nu mai vedem hackeri la tot pasul. Potrivit ultimului anunţ publicat de aceştia, s-a lansat varianta 1.33 pentru GTA V pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One, aducând cu ea o grămadă de avantaje.

image_326378_fit_940

Dacă ai jucat cel puţin o dată GTA V multiplayer cu siguranţă te-a scos din minţi timpul de aşteptare atunci când terminai un heist sau pur şi simplu făceai un race cu prietenii. Conform relatărilor, problema a fost rezolvată reducând considerabil timpii de aşteptare, fiind principalul motiv pentru care te-ai fi putut enerva pe acest joc. Din păcate momentan nu au reuşit să rezolve și erorile de conectare (Time out loading session), urmând ca în viitorul update să găsească o soluţie pentru această problemă.

GTA

Odată cu patch-ul 1.33, GTA V dispune de un nou model de maşină, respectiv Virgo Classic cu elemente de tunning ce pot fi aplicate la atelierul lui Benny. Totodată, aceştia au mai adăugat şi modul de Sumo, în care vă veți împinge de o platformă cu maşinile, iar cel ce rămâne ultimul în viaţă va fi desemnat câştigător. De asemenea, cei de la Rockstar au luat în calcul şi modul în care abuzează playerii de arme, acum adăugând o opţiune pentru a deveni fantomă în momentul în care un jucător te omoară de prea multe ori în câteva minute.

Dacă doriţi să aflaţi toate informaţiile despre noile funcţii GTA V, vă invităm să accesaţi pagina oficială RockStar.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.