HTC își îmbunătățește headset-ul de Realitate Virtuală

0
736

Cum destule companii prestigioase și-au lansat până acum headset-uri de Realitate Virtuală, câteva dintre ele fiind Google, Facebook, Microsoft, Sony și Nike, poporul considerat a fi cel mai harnic de pe planetă nu putea să nu aibă un reprezentant în această listă. Compania chineză HTC lucrează în colaborare cu Valve la dezvoltarea headset-ului intitulat Vive, dispozitiv care de altfel a și fost prezentat în cadrul ultimului congres MWC ce a avut loc între 2 și 5 martie.

Corporația chineză a publicat acum și controllerele finale destinate headset-ului lor de Realitate Virtuală, unele care impresionează prin design și funcțiile avute și pe care site-ul TouchNews.ro are deosebita onoare să vi le prezinte mai jos:

c1

c2

c3

Headset-ul complet, pentru cei care încă nu l-au văzut:

full

Controllerele sunt încă la stadiul de prototipuri, dar publicarea imaginilor vă poate crea o idee generală despre ceea ce pregătesc dezvoltatorii chinezi de la HTC pentru ceea ce este poate cel mai excentric fenomen al IT-ului din ziua de azi: Realitatea Virtuală. Controllerele sunt de tip wireless, au incorporați senzori de urmărire a mișcărilor și un touchpad digital, fiind destul de diferite comparativ cu cele prezentate la congresul MWC pe care le-au înlocuit. Controllerele inițiale puteau fi conectate prin cablu către restul construcției, ceea ce ar fi devenit un pic stânjenitor pentru utilizatori.

Nu cunoaștem încă o dată de lansare pe piața IT al headset-ului HTC Vive, dar oficialii companiei Valve au anunțat că acesta va fi lansat până la sfârșitul anului. Niciuna dintre cele două companii implicate în producția headset-ului nu a furnizat informații legate de prețul pe care îl va avea un exemplar Vive, dar ne putem aștepta ca acesta să coste câteva sute de dolari.

Este interesant de urmărit cum vor evolua vânzările corporației HTC în comparație cu ale altor nume de producători asiatici, ținând cont că chinezii sunt destul de activi în acest an privind producția de gadget-uri cel puțin în rândul smartphone-urilor, câteva nume sonore fiind One M9, Desire 520, Desire 526 și Desire 626.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.