Infinity, primul laptop modular pentru copii

0
551

Întrucât copiii nu sunt foarte grijulii atunci când vine vorba de laptop-uri, cea mai bună soluţie ar fi să le prezentaţi noua tehnologie disponibilă pe laptop-ul Infinity. Pe lângă performanţă laptop-ul vine la pachet şi cu un sistem modular ce vă va permite să înlocuiţi cu uşurinţă o piesă atunci când se va strica.

Gadgeturile modulare par a fi soluţia viitorului, însă anumite tehnologii nu ne permit momentan să avem astfel de sisteme prea curând, indiferent dacă ne referim la un laptop, ceas sau la un telefon modular. O echipă de dezvoltatori de la One Education, mai exact cei ce au făcut parte în trecut din programul internaţional OLPC (Un computer pentru fiecare copil) s-au decis că dezvoltarea unui sistem modular nu este tocmai atât de grea, punand la ”bataie” noul lor modul sub formă de laptop ceva mai rezistent cu caracteristici foarte atractive. Conform spuselor acestora, laptop-ul ar fi foarte uşor de folosit şi de manevrat în cazul în care se doreşte upgradarea unei componente, fiind totodată bază a unei platforme modulare. Desigur, momentan proiectul se află în pragul de dezvoltare şi poate fi finanţat pe Indigogo, fiind la momentul de faţă o tabletă dedicată copiilor care va deveni pe viitor un laptop foarte potent şi foarte rezistent.

https://www.facebook.com/it.tehnologie/photos/pb.232961160234250.-2207520000.1448537358./428075280722836/?type=3&theater

Întregul sistem este bazat pe un display de 8.9 inch, un procesor de 1.4 GHz şi o contitate relativ mare pentru spaţiul de stocare cu posibilitatea extinderii prin intermediul microSD-urilor. Din păcate nu avem informaţii cu privire la memoria RAM sau a nucleului grafic, însă dacă vorbim despre o platformă dedicată copiilor cu siguranţă va fi echipat cu cele mai puternice componente pentru al face să strălucească atunci când va fi utilizat în jocurile video.

Publicată de TouchNews.ro pe Joi, 26 noiembrie 2015

Preţul pentru acest terminal este de 250 de dolari, iar dacă doriţi să vă achiziţionaţi 10 astfel de dispozitive veţi beneficia de o reducere semnificativă, iar preţul total va fi de 2390 de dolari. Dacă totul va funcţiona conform planului, toate unităţile de calcul vor fi livrate începând cu luna septembrie a anului viitor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.