Între 20 şi 26 Octombrie poţi beneficia de cele mai bune oferte

0
430

EverBuying vine pe piaţă cu o serie nouă de oferte, atât la îmbrăcăminte cât şi gadgeturi. Octombrie devine luna surprizelor pentru toţi pasionaţii de promoţii, EverBuying punând la dispoziţie o gamă variată de produse din toate domeniile, astfel încât fiecare client să aibă de unde alege. Reduceri semnificative la gadgeturi dar şi la alte produse vă aşteaptă începând cu data de 20 şi până pe 26 Octombrie.

Între 20 şi 23 Octombrie puteţi să vă achiziţionaţi OnePlus Two de 64 de GB, Doogee Y100 Pro, Harman Kardon şi Beelink X2 la super preţ. Promoţia continuă cu data de 23 şi până pe 26 cu alte device-uri extrem de performante, mai exact, Meizu M2 Note şi Doogee Y100X.

Prezentarea pe scurt a produselor de mai sus:

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

OnePlus Two este la momentul de faţă unul dintre cele mai bune telefoane de pe piaţă. În ciuda preţului puţin cam piperat, telefonul oferă în schimb o experienţă unică şi o performanţă de neegalat. Are 4GB de memorie RAM, un procesor Octa Core iar conform testelor, device-ul se încadrează cu brio în clasa celor mai performante şi mai bune telefoane din ultimul timp.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Doogee Y100 Pro, vine la pachet cu un ecran de 5.5 inch, un procesor MTK6735 Quad Core şi 2GB de memorie RAM. Telefonul aduce îmbunătăţiri din punct de vedere a clarităţii imaginii şi poate acoperi cu uşurinţă majoritatea necesităţilor zilnice de pe un asemenea terminal mobil. De asemenea Dooge Y100 Pro se încadrează în lista celor mai bune telefoane aflate în promoţie.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Harman Kardon reprezintă un sistem audio portabil foarte performant, capabil să redea sunetul la o intensitate cu mult mai ridicată faţă de orice alt dispozitiv de acest gen disponibil la momentul de faţă pe piaţă. Boxa portabilă dispune de un sistem propriu, prin intermediul căruia se poate realiza o conexiune între mai multe boxe, astfel încât puterea audio să devină cu mult mai ridicată.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Beelink X2 este un dispozitiv ce promite să vă transforme televizorul într-un adevărat Smart TV. Acesta rulează pe o platformă Android şi poate să schimbe total experienţa interacţiunii cu televizorul. Este Full HD, are un procesor Quad Core şi 1GB de memorie RAM, suficient cât să acopere fiecare sarcină de tip multimedia.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

Meizu M2 Note şi Doogee Y100X sunt două terminale mobile performante şi de bună calitate, ce aduc odată cu ele un preţ pe măsura tuturor buzunarelor. Telefoanele au un design atrăgător şi totodată o structură rezistentă împotriva anumitor şocuri.

Pentru mai multe informaţii despre produsele enunţate mai sus, vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsele pot fi găsite pe site-ul EverBuying la promoţie, în perioadele enunţate mai sus.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.