iPhone 6S va fi primul smartphone capabil să filmeze la rezoluția 4K?

0
874

Odată cu trecerea timpului ne apropiem tot mai mult de lansarea noilor creații ale celor de la Apple în materie de smartphone-uri și cu siguranță că orice om pasionat de astfel de gadget-uri își va dori măcar să vadă de ce anume sunt capabile iPhone 6S și iPhone 6S Plus, dacă nu va încerca să le și procure. Specificațiile celor două iPhone-uri vor fi la un nivel la care probabil nimeni nu îndrăznea să viseze în urmă cu câțiva ani.

Cele mai noi vești privind specificațiile pentru iPhone 6S și iPhone 6S Plus, sunt acelea cum că telefoanele vor fi dotate cu camere foto de 12MP, vor putea filma la calitatea 4K și vor fi capabile de a obține clipuri slow-motion la viteza de 240 cadre pe secundă. Aceste informații vin din partea unui angajat Foxconn care a și uploadat fotografii drept argumente spuselor sale, acestea ilustrând schițe cu planurile chinezilor pentru cele două smartphone-uri. Același cetățean a relatat că noile iPhone-uri vor fi echipate cu camere foto frontale de 5MP dar și cu 2GB de memorie RAM.

Potrivit altor surse, celor două smartphone-uri li se va implementa tehnologia de tip Force Touch, ceea ce nu ar trebui să ne surprindă ținând cont că Apple a introdus deja funcția și asupra altor produse ale sale, precum MacBook și MacBook Pro.

Dacă informațiile se vor dovedi a fi adevărate când iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor fi lansate oficial undeva în toamna acestui an, rezultatele vor impresiona plăcut dar vor crea și bătăi de cap unora, pentru că noile smartphone-uri vor fi mai bogate în specificații decât multe dintre PC-urile mai vechi. Cred eu că ar fi destul de frustrant să nu poți admira lejer pe un monitor o filmare la calitatea 4K realizată cu telefonul, de exemplu.

Nu se cunosc informații exacte nici despre prețurile pentru iPhone 6S și iPhone 6S Plus, dar putem presupune că acestea nu vor fi prea departe de cele ale lui iPhone 6, adică se vor învârti în jurul sumei de 770 de euro.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.