iPhone SE îmbrăcat în aur şi cristale

0
451

Deşi nu are foarte mult timp de când a fost lansat oficial de către Apple, iPhone SE a început să devină ţinta multor companii de renume, unele dintre ele având ca principal obiect de activitate, conceperea carcaselor pentru terminalele mobile din cele mai scumpe materiale din lume.

Goldgenie sunt principalii producători interesaţi de livrarea unor variante premium pentru noul iPhone SE. Nu cred că au scăpat vreo generaţie mai nouă de iPhone sau vreun telefon de la Samsung pe care să nu îl transforme într-o bijuterie din aur şi cristale, tocmai de aceea şi iPhone SE, în ciuda tuturor factorilor ce îl dezavantajează, va beneficia de o variantă placată cu aur şi cristale.

gsmarena_003

Potrivit spuselor acestora, noul iPhone SE în varianta premium va dispune de o gamă variată de carcase compuse din: aur galben, aur roz, platină, diamante şi cristale Swarovski. Deşi iPhone SE costă suficient de mult încât să nu te facă să îl cumperi mai ales că vine cu performanţe învechite, se pare că în noua sa variantă preţul se va ridica de zeci de ori ajungând de la 1.500 de lire până la 54.400 de lire în varianta complet echipată cu 364 de diamante de 5.5 carate.

iPhone-SE1-730x285

De asemenea, acest model de telefon este dedicat în special celor îşi permit să arunce banii pe un produs care de altfel nu uimeşte cu nimic din punct de vedere al performanței, mai ales că va primi şi o variantă GOLD care din punctul nostru de vedere nu îi oferă un plus pentru aspect. Rămâne totuşi să vedem ce succes vor avea cei de la Apple cu noul iPhone SE atât în varianta clasică cât şi în cea premium.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.