LG G5 a fost supus testului indoirii

0
608

De câţiva ani, utilizatorii canalelor de Youtube au dezvoltat un trend cu privire la rezistenţa telefoanelor mobile. De la ciocan şi până la îndoire, aceştia au supus telefoanele la cele mai groaznice lovituri, unii pentru a le testa iar alţii doar pentru amuzament.

Fiind un telefon despre care se vorbeşte cam în toate mediile din online, LG G5 a fost pus şi el pe bancul de testare „Bend”. Deşi nu a trecut foarte mult timp de când cei de la LG au lansat noul flagship al companiei, deja au apărut pe internet clipuri video cu şi despre rezistenţa telefonului. Pe lângă îndoire, telefonul a suferit şi teste ce prevăd zgârierea cât şi arderea cu o brichetă. Cu toate că nu reprezintă în totalitate cazurile reale pentru distrugerea acestui telefon, s-a ajuns totuşi la un rezultat surprinzător.

Fiind unul dintre primele telefoane modulare de pe piaţă, LG G5 a reuşit să surprindă într-un mod extrem de plăcut, reuşind chiar să reziste într-o oarecare măsură în faţa testelor. Totodată, din videoul postat pe Youtube reiese că telefonul este mai sensibil în zona denumită şi Magic Slot, cât şi la ecran fiind destul de uşor de zgâriat.

Lăsând deoparte zona cu rezistenţa, trebuie să avem în vedere faptul că este pentru prima dată când LG adopt[ un sistem modular, telefonul beneficiind totodată şi de o performanţă uluitoare, asemeni lui Galaxy S7.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.