LG se pregăteşte de lansarea celui mai mic videoproiector din lume

0
796

După mai bine de câţiva ani în care videoproiectoarele au fost folosite la birou, la liceu sau la facultate, se pare că a sosit vremea pentru o schimbare, atât din punct de fizic cât şi hardware. Cei de la LG vor să revoluţioneze întreaga piaţă a proiectoarelor, anunţând lansarea unui astfel de device de mici dimensiuni, capabil să încapă cu uşurinţă până şi într-un buzunar, fiind la fel de mare precum un portofel. Cu siguranţă nu v-aţi fi aşteptat ca dezvoltatorii LG să mai vină cu încă o inovaţie atât de repede în domeniu, ţinând cont de faptul că recent au lansat LG G4, unul dintre cele mai revoluţionare telefoane din ultimii ani.

2

Minibeam Nano, este noul videoproiector a celor de la LG, capabil să transmită conţinut de bună calitate oriunde te-ai afla, întrucât dispune de o baterie cu o durată de funcţionare de până la 2 ore, totodată având oportunitatea de a fi conectat la telefon sau la tabletă. Acesta poate proiecta imagini cu o diagonală de maxim 100 de inci la o rezoluţie nativă de 854 x 480 pixeli, iar în ciuda dimensiunii lui, lampa LED are o durată de viaţă de până la 30.000 de ore.

Conform ultimelor informaţii, dispozitivul va fi disponibil începând cu luna aceasta în America de Nord, Asia, Europa, Africa şi America latină.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.