LG va lansa în curând primul televizor cu două fețe

0
722

Fiind încă în stadiul de prototip, viitorul televizor a celor de la LG promite să revoluţioneze întreaga piaţă. Pe lângă calitate, LG vine de data aceasta cu nouă tehnologie prin intermediul căreia televizorul va avea două fete. Ce înseamnă asta? Ei bine de acum puteţi să vă situaţi fără nici-un fel de problemă televizorul în mijlocul sufrageriei, întrucât imaginea va fi expusă pe ambele părţi ale acestuia iar cei ce vor viziona filmul nu vor mai fi obligaţi să se îngrămădească pe un spaţiu retrans.

waved-oled-display

Ţi-ai imaginat vreodată un televizor de pe care poţi vedea imaginea indiferent de unghiul în care te-ai afla? De acum totul e posibil, te poţi uita la filme chiar dacă te afli în spatele acestuia, ba mai mult îl puteţi transforma într-un dublu televizor adăugând pe fiecare ecran programul favorit, astfel încât să nu mai fiţi nevoit să vă certaţi cu persoana apropiată atunci când el vrea să se uite la meci iar ea vrea să vadă un film.

Televizorul celor de la LG va veni în două variante. Prima având o dimensiune de 111 inch (aproximativ 282cm) iar cea de-a doua de 55 inch (aproximativ 140cm). Fiind încă în stadiul de prototip nu se ştie cu exactitate data la care vor fi lansat oficial pe piaţă, însă ne aşteptăm să îl vedem cât mai curând, ţinând cont de beneficiile pe care le oferă faţă de un televizor normal.

HT_rollable3_tv_ml_140711.jpg_4x3_992

Desigur, televizorul va fi extrem de folositor în spaţiile comerciale, acolo unde publicul este cu mult mai larg iar unghiul de vizionare trebuie să fie cât mai extins astfel încât fiecare persoană să vadă reclama difuzată pe acesta. Nu e pentru prima dată când LG vine cu un televizor care să revoluţioneze întreaga piaţă, în mai spre exemplu aceştia au lansat un televizor ce se putea îndoi şi monta pe perete pe post de tablou. Aşadar tehnologia evoluează în bine şi ne ajută să eficientizăm cu mult atât spaţiul cât şi modul de a viziona programele preferate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.