LG vrea să îţi transforme sufrageria într-un adevărat cinematograf

0
816

De ce să pierzi timpul pe drum către cinematograf când poţi să îţi transformi întreaga sufragerie într-unul extrem de realist? Aşa şi-au spus şi cei de la LG, urmand sa vină pe piață cu proiectorul MiniBeam, capabil să proiecteze imagini Full HD 1080p pe un ecran de 100 de inch de la 35 de cm depărtare.

Precum au menţionat şi cei de la TechRadar, MiniBeam are în componența sa un tuner TV, WiDi, Miracast şi conectivitate DLNA, ceea ce îl face din start un device de foarte bună calitate, extrem de bine echipat şi cu funcţii speciale. Lampa proiectorului, conform producătorului are o durată de viaţă de 300.000 de ore, suficient cât să fiţi mulţumiţi de banii pe care i-aţi investit în achiziţionarea acestuia. Pe lângă toate acestea, proiectorul dispune şi de două difuzoare stereo, cât şi de o conexiune de tip Bluetooth în cazul în care aveţi nevoie de mai multă putere şi doriţi să vă imperechiati propriile boxe cu sistemul audio din proiector.

Un factor extrem de important, care nu poate fi găsit pe foarte multe proiectoare, este dat de avantajul redării conţinutului de pe YouTube sau Netfix cât şi de pe reţele sociale, având posibilitatea de a se conecta la magazinul de aplicaţii a celor de la LG.

În comparaţie cu modelele mai vechi, pe lângă performanţa şi funcţiile speciale, acesta va beneficia şi de un design total diferit, care din punctul meu de vedere nu reprezintă un factor extrem de important, calitatea imaginii fiind pe primul plan.

Din păcate la momentul de faţă nu avem informaţii cu privire la preţul şi data de lansare a acestuia, însă conform zvonurilor de pe internet se pare că noul dispozitiv a celor de la LG ar costa în jur de o mie de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.