Lit Motors C1, motocicleta cu echilibru giroscopic

0
454

Traficul la modul general a devenit extrem de aglomerat şi nu vorbesc de cel din România, mă refer la toate ţările ce au o asemenea problemă.

De multe ori se întâmplă să vedem maşini doar cu o singură persoană înăuntru, ocupând spaţiu preţios pe drumul public. O echipă de cercetători şi ingineri au găsit o soluţie pentru această problemă. Lit Motors C1 este noul prototip de automobil pe două roţi, dedicat în special celor ce circulă singuri în maşină şi nu numai. Cu siguranţă multe persoane se feresc de mersul cu bicicleta sau cu motocicleta din motive de siguranţă, însă cu noua invenţie nu ar mai trebui să vă faceți griji în această privinţă, beneficiind de un sistem unic şi avansat care vă va ţine în siguranţă pe tot parcursul drumului.

https://youtu.be/pg_IP3p8OII

La baza acestui automobil pe două roţi echilibrul este susținut în totalitate de un sistem giroscopic, asta înseamnând că până şi în cazul unui impact cu o maşină, nu se va răsturna. După problema cu siguranţa pe un automobil pe două roţi mai intervine şi grija condiţiilor meteorologice. Inginerii au luat în vedere şi acest factor, motiv pentru care Lit Motors C1 este acoperit în totalitate, astfel încât vremea nefavorabila să nu devină un adversar atunci când eşti la volan.

Pe lângă toate acestea, Lit Motors C1 este capabil să atingă 100 Km/h în doar 6 secunde, având o autonomie de 321 KM şi o viteză maximă de 160 KM/h, vehiculul fiind totodată echipat cu centură de siguranţă şi aribag, inclusiv funcţionalitate pe energie electrică.

Cei de la Lit Motors au început acest proiect încă de acum 3 ani, reuşind în timp să îl pună în valoare pentru toţi marii pasionaţi de automobile.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.