Mega reduceri la camere de acţiune şi accesorii

0
494

Cu ocazia sosirii sărbătorilor de iarnă, cei de la GearBest vă pun la dispoziţie o gamă diversificată de oferte pentru camerele de acţiune. Aceştia îi invită în special pe pasionaţii de sporturi extreme să îşi caute un produs care să se potrivească perfect nevoilor şi cerinţelor lor.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 16 decembrie 2015

Ofertele se ţin lanţ la GearBest, de data oferindu-vă oportunitatea de a vă alege una dintre cele mai bune camere de acţiune din lume. Aceştia au introdus în ofertă camere de la majoritatea producătorilor cunoscuţi, însă cu ceva mici retuşuri din punct de vedere preţurilor, fiind cu mult mai accesibile în comparaţie cu alte magazine online. Spre exemplu puteţi să vă achiziţionaţi camera Firefly 6S ce poate filma în format 4k la doar $99.99. De asemenea puteţi găsi produse Eken, unul dintre ele fiind Eken H9 Ultra ce vă poate oferi aceeaşi experienţă în format 4k, însă cu un preţ mult mai mic, $46.99. Pe lângă camerele de acţiune, producătorii vă pun la dispoziţie o sumedenie de accesorii pentru acestea, respectiv sisteme de prindere, carcase, încărcătoare şi multe altele.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 16 decembrie 2015

Camerele precizate mai sus sunt printre cele mai cumpărate din magazin, însă pe lângă ele veţi mai găsi şi produse din partea producătorilor din China, din Europa şi din USA. Pentru a vă face o mică caracterizare am să vă prezint pe scurt produsele din fiecare ţară, pentru a vă ajută să vă decideţi în privinţa a ceea ce vreţi să alegeţi.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 16 decembrie 2015

În primul rând vom începe cu produsele din China, care la prima impresie par a fi destul de stabile, având o asociere destul de bună între preţ şi performanţă. În SUA spre exemplu preţurile sunt puţin mai ridicate, însă standardul de calitate este extrem de bine punctat. În zona de cumpărături a produselor din Europa veţi avea şansa să găsiţi producători care au reuşit să se facă remarcaţi prin simplitate şi profesionalism. Rămâne doar la alegerea voastră, să vă decideţi de unde doriţi să achiziţionaţi o cameră perfectă de acţiune.

Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi site-urile producătorilor. Oferta este disponibilă la momentul de faţă pe GearBest.com.

Beneficiază acum de cele mai bune oferte la GearBest.com prin intermediul unor cupoane promoţionale. Thanksgiving2015 – reduceri de până la 10% / OZBARGAIN – reduceri de până la 8 %. Atenţie! Cupoanele sunt disponibile doar până la sfârşitul anului 2015.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.