Microsoft anunță lansarea unui nou telefon foarte ieftin

1
686

Unii consideră că touchscreen-ul este o funcție indispensabilă telefoanelor anului 2015, însă se pare că unii vor să dărâme și acest mit, cei de la Microsoft făcând anunțul privind lansarea noului Nokia 105 a cărui preț pornește de la doar 20 $.

Cum prețul unui produs e de obicei direct proporțional cu calitatea sa, noul telefon este destul de modest în specificații, fiind un entry-level bazat pe 2G cu un display minuscul de doar 1, 4 inci, fără Internet, cameră foto/video, procesor sau memorie RAM, dar care are însă câteva calități încântătoare: este foarte rezistent la contactul cu apă, praf și lovituri și are un timp de standby de până la 35 de zile.

Nokia 105 este un telefon dual-SIM destinat mai degrabă copiilor de clase primare pe mâna cărora părinții nu le-ar da niciodată smartphone-ul temându-se de forța lor creatoare. Funcția de radio FM cu care noul Nokia este dotat poate reprezenta un simplu și inocent mod de distracție pentru cei mai puțin familiarizați cu tehnologia de ultimă oră sau care pur și simplu se pot mulțumi cu puțin.

Noul telefon creat de firma finlandeză este simplu de utilizat pentru cei care se simt mai confortabili cu controlarea prin butoane decât cu cea de tip touchscreen, el cântărind și foarte puțin: doar 70g.

Ne putem aștepta ca Nokia 105 să fie lansat pe piața mondială începând chiar din această lună.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.