Microsoft extinde termenul limită pentru update-ul către Windows 10 în cazul PC-urilor cu procesoare Skylake

0
341

Încă există o sumedenie de persoane care deși au la dispoziție update-ul către Windows 10, preferă sistemele de operare mai vechi precum Windows 7 sau 8, din diverse motive excluzând pura comoditate. Însă atunci când deții un PC puternic cu cele mai noi procesoare de la Intel, cele din gama Skylake, se impune un update către cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Microsoft dacă vrei să ai la îndemână cele mai noi și teoretic cele mai utile update-uri, atenționări și alte funcții utile.

Microsoft tocmai a anunțat public că extinde termenul limită la data de 17 iulie 2017 pentru cei care trebuie să facă update-ul către Windows 10 și dețin în PC-ul lor un procesor din gama Skylake fabricat de Intel, așa că mulți nostalgici au destul timp să se plictisească de Windows 7 sau Windows 8.

Chiar și în cazul în care un utilizator nu dorește să aibă parte de Windows 10 nici după data de 17 iulie 2017, deși are un PC dotat cu procesor din gama Skylake și sistem de operare Windows 7 sau 8, el tot își va putea folosi vechiul sistem de operare, însă principala hibă va fi reprezentată de faptul că va avea la dispoziție doar mici update-uri considerate de Microsoft a fi „critice”.

Jeremy Korst, manager general pentru produsele Windows, declară că upgrade-ul către Windows 10 combinat cu implementarea unui procesor Skylake nu poate duce decât la performanțe grafice de zeci de ori mai bune și la creșterea autonomiei bateriei. El mai spune și că termenul limită de 17 iulie 2017 impus se vrea a fi doar o măsură prin care clienții Microsoft să aibă parte de cele mai recente și moderne capabilități software cât și hardware.

Nu putem decât să așteptăm să vedem cum va evolua situația, fiind interesant de urmărit dacă numărul de utilizatori de Windows 10 va crește simțitor sau nu până în luna iulie a anului viitor, ținând cont că nu toată lumea este încântată de cel mai nou sistem de operare oferit de gigantul Microsoft.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.