Microsoft forţează upgrade-ul la Windows 10 fără acordul tău

3
677

Unii utilizatori nici nu au observat, sau poate alţii pur şi simplu au ignorat notificarea din colţul desktop-ului care le reaminteşte îşi rezerve propria copie de Windows 10.

Un cititor theinquirer.net a observat un folder sub numele de „BT”(folder în care se descarcă de obicei fişierele de instalare ale lui Windows 10) a apărut în sistemul lui, în ciuda faptului el nu şi-a rezervat un upgrade la Windows 10. În acest caz, poate singurul inconvenient a fost deranjul de a şterge fişierul, în schimb pentru cineva cu internet contorizat, ar putea însemna un cost suplimentar semnificativ, având în vedere fişierele de instalare pentru Windows 10 versiunea 32bit are o mărime de 2,5 GB, iar cea de 64bit 3,5 GB.

Microsoft nu neagă acest lucru. Un purtător de cuvânt a declarat „Noi ajutăm dispozitivele upgradabile prin descărcarea fişierelor de instalare pentru Windows 10 în sistem pentru a fi pregătite în momentul în care utilizatorul decide facă pasul.” Cu alte cuvinte, Microsoft te agasează cu acest upgrade mai rău ca nişte vânzători ambulanţi din târgurile săptămânale. În momentul în care ajungi la standul lor îţi oferă o mie de produse, până când cedezi şi cumperi cel puţin unul.

 

DigiPedia

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.