Microsoft se pregăteşte să lanseze unele dintre cele mai importante produse pentru anul 2015

0
430

Pe data de 6 octombrie cei de la Microsoft vor organiza o nouă conferinţă, în baza căreia se vor lansa unele dintre cele mai importante produse software şi hardware. Pe internet, în ultimele luni au început să circule tot felul de zvonuri cu privire la noile produse a celor de la Microsoft, unele dintre ele făcând referire la o potenţială lansare Windows 10 for Mobile cât şi de disponibilitatea unei noi versiuni de Microsoft Surface. Desigur, pe lângă toate acestea s-au vehiculat tot felul de informaţii despre viitoarele telefoane Microsoft Lumia.

După o bună perioadă de timp, Microsoft a venit cu vestea cea mare şi a anunţat că pe data de 6 octombrie 2015, aceştia vor organiza o nouă conferinţă. Din păcate nu au venit şi cu informaţii exacte cu privire la ceea ce vor prezenta sau lansa, însă putem să ne aruncăm la câteva speculaţii.

Primele produse de pe listă sunt telefoanele Lumia 950 şi Lumia 950 XL, care probabil vor ajunge pe piaţă la finalul anului odată cu Windows 10 Mobile. Microsoft Surface Pro 4 cu sistemul de operare Windows 10 ar putea fi şi ea anunţată. Tableta ar putea avea în componență o serie nouă de procesoare Intel Core i, poate chiar şi un Thunderbolt 3. Pentru a concura cu iPad Pro, noua tabletă a celor de la Microsoft, va trebui să fie mai subţire, mai uşoară şi cu un display mai ceva mai mare.

Toate aceste produse ar fi putut fi prezentate în cadrul evenimentului IFA Berlin care s-a desfăşurat la începutul acestei luni, însă cel mai probabil oficialii Microsoft au considerat că o conferinţă separată ar atrage şi mai mult atenţia publicului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.